Spraytan

Spraytan

Vil du gerne have en lækker sommerbrun kulør uden at udsætte din hud for de skadelige stråler fra et solarium? Så kan vi nu tilbyde dig en spray tan behandling der allerede efter én behandling giver din hud en smuk naturlig farve.

Med spray tan påføres en selvbrunende væske i et fint lag med en airbrush pistol. Farven hverken lugter eller ser kunstigt ud! Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Det er derfor en sund og sikker måde at holde sin hud flot og solbrun på.

Hvordan virker behandlingen?
Tanningvæsken du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 12 timer efter. Man vil derfor først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad. Du kan gå i bad allerede efter 2 timer, men vi anbefaler at du venter 6-8 timer. Indtil du har været i bad, kan farven se ujævn ud, da overskudsfarven samler sig. Du skal ikke smøre farven ud eller vaske overskudsfarven af før du går i bad.

Den tanningvæsken vi anvender indeholder desuden anti-aging ingredienser, der øger hudens fugt og elasticitet og er med til at reducere forekomster af rynker og fine linjer. Væsken er naturligvis helt fri for parabener.

Før behandlingen
For at få det bedste resultat, skal du peele/skrubbe huden dagen inden og benytte en god creme efterfølgende. Om morgenen på behandlingsdagen bader du normalt, vasker dig grundigt og må ikke benytte creme og makeup (højst mascara). Du kan også nøjes med at vaske/skrubbe dig grundigt på behandlingsdagen, men du må stadigvæk ikke benytte creme og makeup, da cremen kan blokere for spray tanningvæsken og give uens resultat. Prøv så vidt muligt at undgå deodorant på behandlingsdagen. Skal du barberes, så gør også dette dagen før.

Peeling kan gøres med en god bodyscrub, prøv fx en enzympeeling fra That's So, og benyt evt. en handske. Du kan købe både enzympeeling og peelinghandske i Slankecenter. Bemærk at den peeling du anvender ikke må indeholde olie, da dette vil ødelægge behandlingen.

Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen med let cirkulerende bevægelser. Før spraytan behandlingen kan vi give en behandling med en "FØR spray tan SPRAY". Denne behandling tager alt creme, svedrester, lotion fra ladyshaver m.m og sørger samtidig for at behandlingen holder længere.

Sådan foregår behandlingen
Behandlingen foregår ved, at hele kroppen bliver sprøjtet over med tanningvæske. Håndfladerne beskyttes inden behandlingen med barierrecreme eller rengøres efter behandlingen. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Vi har engangs hårbånd/hårhætter til dit hår, engangstrusser og engangsfodsåler til under fødderne, så du ikke får sorte fodsåler.

Selve behandlingen tager ca. 5-10 min, hvorefter du skal stå og tørre et kort øjeblik inden du tager dit tøj på igen.

Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt løst tøj på. Den afsmittede farve går dog normalt af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning.

Efter behandlingen
I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering, og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

Man kan forlænge den flotte farve ved at bruge en selvbrunerspray som kan købes hos os. Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en mindre mængde af samme stof som spray tanning væsken indeholder og vil derfor være med til at holde på den flotte glød længere.