Rynkereduktion

Rynkereduktion

Kom af med rynker, ar, alderspletter og pigmentfejl i ansigtet og på halsen!

Behandlingen varer 45 min. og er både behagelig og fuldstændig smertefri. Vi reducerer både svære rynker, alderspletter, pigmentfejl og ar ved hjælp af bl.a. Photorejuvenation og Itools.

- Rynkereduktion
- Reduktion af ar
- Reduktion af alderspletter og pigmentfejl

OBS TILBUD GÆLDER KUN I HØRSHOLM

Der må påregnes 4-6 behandlinger med ca. 14 dage mellem hver behandling. Der vil være synlig forandring efter hver behandling.

Husk at bestille en konsultation hvis du skal i klinikken aller første gang (prisen på 500 kr. modregnes første behandling). Første behandling kan sagtens ligge i forlængelse af konsultationen.

Spar 25 % ved køb af 3 behandlinger.

Radiofrekvensbehandling: LIFT-SHAPE er en behandling der anvender dynamisk quadripolar radiofrekvens til opstramning af både krop og ansigt. LIFT-SHAPE er den eneste maskine, der anvender dynamisk quadipolar radiofrekvens, som er en patenteret teknologi af Novavision Group. Denne teknologi fokuserer energien mod specifikke lag i huden (overhud - læderhud - underhud) og gør at man kan anvende mindre energi med mindre risiko for forbrændinger eller skader på vævet. LIFT-SHAPE har udover 3 almindelige RF sonder også en særlig fraktioneret RF sonde, som selektivt kan fordampe mikroområder i overhuden så den naturlige cellegendannelse styrkes. Dette gør det muligt også at behandle fortykket hud, rynker, hyperpigmentering, acne, ar og strækmærker med LIFT-SHAPE.