Lifting med HIFU

• Prøv vores facelift med HIFU! Inkl. opstramning af hals.

Få løft af både ansigt og hele halsen!

Med HIFU kan vi opstramme hud og fjerne fedt i ansigt og på halsen. Ved hjælp af radiofrekvens og kraftig ultralyd tvinges huden til at danne ny ung hud og herved strammes huden op.

OBS! Kun i klinikken i Hørsholm!

OM BEHANDLINGEN 

Ved hjælp af kraftig ultralyd der “skydes” på mikropunkter i dybe punkter i huden, udglattes hudens dybeste dale og den fremstår fast og fin igen.

Behandlingen varer ca. 60 min. i behagelige og rolige omgivelser i klinikken i Hørsholm Midtpunkt.

Der må påregnes 1 behandling fast pr. år ved yngre hud og 2 ved lidt ældre hud  (ca. ved 70+) for et vedvarende resultat.

Ofte kombineres behandlingen med RF (radiofrekvens behandling), for bedste resultat.

Der vil være synlig forandring efter hver behandling, men det endelige resultat fremkommer først i løbet af 2-3 uger. Huden vil stadig ældes normalt herefter og standser altså ikke fremtidens alderstegn.

Før en behandling påbegyndes, kræves en kort konsultation, hvor vi anbefaler dig den bedste behandling til netop den del af dit ansigt du ønsker at ændre.  En konsultation i forbindelse med en behandling er gratis og kan ligge umiddelbart før selve behandlingen

I klinikken sælges også eksklusive italienske antiaging-cremer, serums og masker fra IO’ produktplejeserie, til vedligeholdelse af krop og ansigt.