FAQs

Q?

Hvordan booker jeg min første tid?

A.

Første gang du kommer i klinikken til en krops- eller ansigtsbehandling, skal du booke en konsultation, så vi kan vejlede dig om den bedste behandling for netop dig og din krop. En konsultation koster 500 kr. Pengene refunderes/fratrækkes hvis du køber en behandling. Du forpligter dig ikke til at købe en eller flere behandlinger ved at modtage konsultation. Konsultationen kan foregå lige før selve behandlingen. Du booker en konsultation og en behandlingstid i bookingsystemet. Har du spørgsmål inden din bookning, så ring til os. .

Q?

Hvorfor skal jeg booke en konsultation første gang?

A.

Du skal booke en konsultation første gang du kommer til en krops- eller ansigtsbehandling.
Dette er både så vi vejlede dig om den bedste behandling for netop dig og din krop samt for at sikre os, at du kender priserne, den anbefalede behandling, og at vi ved hvilken behandling eller behandlingsforløb vi skal påbegynde. Vi anbefaler at booke konsultationen, så den foregår lige før selve behandlingen.
En konsultation koster 500 kr. Pengene refunderes/fratrækkes hvis du køber en behandling. Du forpligter dig ikke til at købe hverken én eller flere behandlinger ved at modtage konsultation. Du booker en konsultation og en behandlingstid i bookingsystemet. Har du spørgsmål inden din bookning, så ring til os.

Q?

Hvordan ved jeg hvilken ansigts- eller fedtfjerningsmetode der er bedst for mig?

A.

Det kan være svært at vide om f.eks. en fedtsugning uden kirurgi eller opstrammende behandling er bedst for dig. Netop derfor er det vigtigt at du booker en tid til konsultation første gang, så vi kan guide dig til den bedste behandling. Uanset om du ønsker én eller flere behandlinger. Det er naturligvis helt op til dig.

Q?

Hvad er fedtsugning uden kirurgi?

A.

Cryolipolysis er en fedtsugning uden kirurgi, mod lokale fedtdepoter, som varer ca. 45-60 min. Under hver behandling køles fedtvævet væsentligt ned, hvilket dræber fedtcellerne som herefter forsvinder over de næsten 30-45 dage. Og så er det uden risiko for skade eller overbelastning af krop og organer. Maskinen har 4 suge-aggregater, så der kan arbejdes på flere områder samtidig. Ved gennemgribende køling og mekanisk massage (takket være den sugende effekt) sikres også den højeste sikkerhed og komfort under behandlingen.

Alt dette giver fantastiske resultater -uden kirurgi!

Q?

Hvad er TEI trænings system?

A.

TEI System kombinerer elektroterapi med varmeterapi.

Ved elektroterapi kan anvendes mange forskellige typer impulser, der påvirker kroppen forskelligt og elektroterapi er således effektivt til at tone og opstramme muskelvæv, forme kroppen, forbrænde fedt og lindre smerter. En type impulser hjælper fx til at øge fedtforbrændingen ved at stresse nerveenderne til at producere adrenalin og noradrenalin som er to hormoner der aktiverer de enzymer der starter nedbrydningen af triglycerid i fedtcellerne. Når triglyceriden nedbrydes til glycerol og fedtsyrer bortskaffes den via lymfesystemet og resultatet er at fedtcellerne skrumper.

Varmeterapi er effektiv til at reducere vægt, fedme og celluliteproblemer. Det har også en positiv effekt på huden, cirkulation, metabolisme osv. Herudover har det en smertelindrende, anti-spastisk og antibakteriel effekt. Det giver en bedre optagelse af ilt og næringsstoffer til muskler og celler og fører til en bedre drænering af affaldsstoffer og væske. Det øger reparationen af muslerne og virker fysisk, mentalt og emotionelt afslappende. Varmeterapien har en afslappende effekt på nerveenderne der gør behandlingen med TEI System mere behagelig end almindelig elektrostimulation uden varme.

Q?

Hvor mange behandlinger skal man regne med i alt?

A.

Alle kroppe og ansigter er forskellige og det er vigtigt du booker en tid til konsultation første gang, så du ved hvor mange behandlinger dit drømmeresultat vil kræve. Under hver behandling i shoppen er der beskrevet en ca. beskrivelse af antal behandlinger.

Q?

Hvor længe skal der gå i mellem hver behandling?

A.

For at passe på kroppen og lade udrensninger få tid vil der skulle gå noget tid i mellem hver behandling. Tiden afhænger af behandlingsmetoden men regn med mellem 15 og 45 dage.