Lipolaser

Lipolaser

Lipobelt er en fedtbehandling, der er udviklet af producenten af TEI System. Ved hjælp af laserlipolyse kan fedtcellerne i det behandlede område på blot 10-20 minutter tømmes fuldstændig for fedtsyrer og er derfor effektiv både i fedtbehandlinger og behandlinger med cellulite.

10 x behandling kun 2000 kr.

Sådan virker Lipobelt
Lipobelt anvender koldt laserlys ved 660 nm. Laserlyset skaber en fotokemisk reaktion i fedtcellen, der kalder laserlipolyse. Laserlipolysen aktiverer den naturlige proces der nedbryder dens indhold af triglycerider til glycerol, fedtsyrer og vand. Samtidig udvides porerne i cellemembranen så den bliver mere gennemtrængelig og de nedbrudte fedtsyrer frigives i form af en fedtemulsion, der let kan bortskaffes via lymfesystemet.

Sådan foregår behandlingen
Der kan ved en behandling behandles dele af kroppen på enten forside eller bagside. Der kan således fx enten behandles mave og forsiden af lår eller baller og bagside af lår.

Det område der skal behandles skal være rent og fri for kosmetiske produkter. Umiddelbart inden behandlingen kan evt. foretages en let lymfemassage med henblik på at aktivere lymfesystemet der skal medvirke til bortskaffelse af de frigjorte fedtsyrer. Ved behandlingen spændes et bælte med laserenheder om det område der skal behandles, så laserenergien fordeles homogent over hele fedtvævet. Samtidig placeres to lymfeaktivatorer ved lymfeknuderne i lysken eller armhulerne. Lipobelt maskinen programmeres med oplysninger om køn, højde, vægt og hudtype og kan herefter selv beregne den optimale effekt og tid for behandlingen. En fuld behandling varer op til ca. 20 minutter. Behandlingen er blid for vævet og fuldstændig smertefri. Under behandlingen skal man bære beskyttelsesbriller.

Supplerende behandlinger
For et godt resultat er det vigtigt at der både før og efter behandlingen drikkes rigeligt med vand. Det er naturligvis vigtigt som altid under en slankekur, at der følges en passende diæt. Det anbefales at der efter behandlingen med Lipobelt suppleres med en behandling med fx TEI System til at hjælpe lymfesystemet til at dræne de frigjorte fedtsyrer fra kroppen.

Hvor mange behandlinger skal der til
Hvor mange behandlinger der skal til, er naturligvis meget individuelt. Generelt anbefales et forløb med 8 behandlinger med 3-7 dage imellem. Skal der behandles områder både på for- og bagside af kroppen anbefales et forløb med ialt 12 behandlinger på skiftevis for- og bagside. Efter et sådant forløb skal holdes en 2 måneders pause inden et evt. nyt kurforløb startes. Når det ønskede mål er nået anbefales at man fortsætter med at vedligeholde resultatet ved 1-2 behandlinger månedligt.

Hvem kan behandles?
Behandlingen anbefales til normal- og let overvægtige personer der har har problemer med genstridige fedtdepoter på fx mave, baller eller lår. Det kan være efter graviditet, efter slankekure, efter fedmeoperation eller personer der trods motion har problemer med at tabe sig de rigtige steder.
Bemærk at behandlingen ikke kan foretages på personer med pacemaker, metalimplantater, kræft, diabetes, epilepsi, årebetændelse, tendens til blodpropper (trombofili) eller andre kredsløbsproblemer, problemer med skjoldbruskkirtlen, akut infektion, hudlidelser, graviditet, kraftig menstruation eller ubehandlet højt blodtryk.