Fedtreduktion

Fedtreduktion

med ultralyd eller radiofrekvens

Få din drømmekrop med en fedtfjerning af dit lokale fedtdepot.

Kom af med dansehåndtagene, mavefedtet, "bh-dellen", de lidt for store arme eller inder-lår én gang for alle.

Vi har både fedtfrysning, ultralyd, vakum-behandlinger, muskelstimulation, vibrolight, og mesoterapi - u./nåle, der alle laver permanente resultater.

Efter en kort konsultation sammensætter vi den ultimative behandling for netop dig og din krop. Vi bruger den teknologi og de maskiner, der passer bedst til at fjerne de uønskede fedtdepoter udfra deres størrelse og placering.

Hver behandling varer 45-75 min. pr. gang afhængig af maskinen/maskinerne der benyttes.

Der må påregnes 3-6 gange for drømmeresultatet, men der vil være synlige forandringer efter hver eneste gang. Alle fedtfjernings-behandlinger er samme pris og der skal efter køb bookes en tid her på hjemmesiden.

Spar 25% ved køb af 3 behandlinger

Gå til 3 x fedtfjerning af lokale fedtdepoter

Ved første besøg skal der købes en konsultation. Konsultationen er gratis ved køb af behandling og fratrækkes prisen. Konsultation uden behandling koster 500 kr. og kan købes i onlineshoppen.

Når man har problemer med overvægt er målet ikke blot at reducere vægten, men også at tabe centimeter og helst de rigtige steder på kroppen. Fordelingen af de overflødige centimeter er forskellig fra person til person og for mange kan de være svært at tabe sig de rigtige steder alene med motion og sund kost. Vi tilbyder en række forskellige og meget effektive kropsbehandlinger, der anvender den mest moderne teknologi og som er tilpassede dine personlige ønsker og behov. Behandlingerne vil kunne hjælpe ved problemer med overvægt, lokale fedtdepoter, appelsinhud, strækmærker eller slap hud.

Samtidig med et vægttab er det vigtigt at huden strammes op, kroppen formes og cellulite behandles, så man ikke efter slankekuren står tilbage med problemer med slap hud og en slatten krop. Dette tager vi naturligvis hensyn til når vi tilrettelægger dine fedtfjernings-behandlinger, hvor vi fx kan kombinere følgende behandlinger:

Fedtfrysning (Proshockice):
Vores næst mest avancerede fedtfjerningsbehandling, der med is- og choklipolyse kan fjerne lokale fedtdepoter eller cellulite på fx mave, baller og lår.

Vibrationstræning (Vibrolight):
Innovativ fedtfjernings-behandling, der kombinerer vibrationer med laserlipolyse og kan fjerne lokale fedtdepoter eller cellulite.

Ultralydscavitation (Proslimelt): Reduktion af lokale fedtdepoter og cellulite med ultralydscavitation

Mesoterapi (Mesoflux): Reduktion af cellulite og fedtdepoter med kombinerende mesoterapi

TEI-System: Klassisk behandling der kan bl.a. forbedre fedtforbrændingen, reducere cellulite og forbedre cirkulationen med elektrisk muskelstimulation og varmeterapi

Lipobelt Laser: Reduktion af lokale fedtdepoter med laserlipolyse