Fedtfrysning – kryoterapi

Fedtfrysning - kryoterapi

Har du overvejet en fedtsugning, men er bange for smerter og de risici der altid er forbundet med et sådant indgreb? Så kan Antiagingcenter tilbyde en effektiv fedtfrysning, som ikke er invasiv, smertefri og uden risiko for komplikationer.
Der er tale om en behandling med en helt ny maskine der hedder Crystile og som kommer fra Spanien. Maskinen anvender den nyeste teknologi indenfor kryoterapi og giver den størst mulige effektivitet og sikkerhed. Antiagingcenter i Hørsholm er stolte over som de allerførste at kunne introducere den i Danmark.

De områder der kan behandles er mave, baller, lår og dansehåndtag. Der kan ved en behandling behandles et område på størrelse med to store håndflader. Selve frysebehandlingen tager i alt ca. 70 minutter og suppleres med ca. 10 minutters massage af det behandlede område.
Ved behandlingen nedkøles fedtvævet i det behandlede område under anvendelse af vakuum til -4°C, hvilket efterfølgende får fedtcellerne til langsomt at dø og forlade kroppen gennem lymfesystemet. For at kroppen kan skille sig af med de døde fedtceller er det vigtigt at drikke masser af vand både før og efter behandlingen. Umiddelbart efter behandlingen kan man fortsætte sine normale dagligdags aktiviteter.
Der vil for nogle være synlige resultater straks efter behandlingen, og vi foretager også en måling både før og efter behandlingen, men der går op til 15-45 dage før man ser de fulde resultater. Resultatet er naturligvis forskelligt fra person til person, men hvis det er maven der behandles vil mange kunne tabe 6 cm i livvidde efter blot én behandling.
Ønsker man flere behandlinger kan den næste tages 30 dage efter den seneste behandling.
Når fedtcellerne er døde vil kroppen ikke danne nye fedtceller, men naturligvis er det vigtigt at spise og drikke fornuftigt efterfølgende da de tilbageblevne fedtceller ellers blot vil vokse.
Fedtfrysning er en behandling der er effektiv til at fjerne lokale fedtdepoter permanent, men er ikke egnet som en generel måde at opnå et egentligt vægttab og egner sig derfor bedst for normal og let overvægtige personer. Ved egentlig overvægt anbefales først at tage en slankekur, så der opnås et vægttab. Herefter vil behandlingen kunne hjælpe med at komme af med de tilbageværende fedtdepoter.