Elektrofitness

Elektrofitness

Blød motion! Få maksimalt udbytte af muskelstimulationen!

FORBRÆND 3000 KCAL PÅ 20 MIN! AKTIVER 300 MUSKLER!

Med nyeste teknologi inden for muskelstimulationen (EMS teknologi) kan du på kun 20 minutter opnå samme effekt som ved 4 timers styrketræning.

Elektrofitness er den nye, revolutionerende måde at få en sund, smuk og stærk krop på – på rekordtid. Det giver også mulighed for at træne flere ad gangen på en sjov og effektiv måde. De særlige træningsveste, shorts og armpuder er trådløse, med en rækkevidde på op til 5000 meter – takket være en særlig radiofrekvens-teknologi.
Bevæg dig minimalt, foran vores træningsvideo og kickstart elektrostimulationen. Således opnår du en hurtig og effektiv stimulation af musklerne.

Bagefter vil du føle det som efter en hård dag i træningscentret og dagen efter kan du virkelig mærke du har fået noget for pengene!! Kom i form på rekordtid. Vestene, shorts og armpuder har mange funktioner som kan tilpasses den enkeltes behov.

  • Toner muskler.
  • Forbrænder fedt
  • Mindsker cellulite
  • Træner muskler der ikke ofte er i brug. Spiller du f.eks. Golf eller sport med ketcher, kan din krop bruge metoden til at træne musklerne i venstre side af ryggen.
  • Køb en prøvebehandling eller et klippekort.
  • Må bruges 2 gange pr. uge.

Ved en prøvebehandling kan man låne en dragt og ellers koster dragten kr. 250,-

Må ikke benyttes hvis du har hjerteproblemer, pacemaker, eppilepsi, hudkræft, er gravid eller ammer

(Er du i tvivl bør du tjekke med din læge først).