Cellulitereduktion

Cellulitereduktion

Kom af med op til 80% af din cellulite!

Det opstår pga. cirkulationsproblemer og af hormonelle årsager eller rygning og stress. Men det kan afhjælpes med behandlinger i Antiagingcenter.

OBS TILBUD GÆLDER KUN I HØRSHOLM

Cellulite rammer oftest kvinder, både ekstrem-sportsudøvere, passive, slanke og overvægtige. Det er celler der degenererer, så man kan derfor ikke fjerne det, med hverken motion eller kur og det bliver desværre kun værre med tiden. Det kan kun fjernes med en ganske specifik metode. Der findes både hård og blød cellulite afhængig af alder. Vi behandler begge dele.

Efter en kort konsultation sammensætter vi den ultimative behandling for netop dine behov. Vi bruger den teknologi og de maskiner, der passer bedst til at fjerne den uønskede cellulite og som kun få klinikker i Danmark måles denne så vi kender den præcise slags og kan matche den bedste maskine.

Vi benytter metoderne/maskinerne: Proslimelt, Mesoterapi uden nåle, Proshock Ice, Radio4 (radiofrekvens), vibrationsterapi, pressoterapi og vibromassage.

Hver behandling varer 45-60 min. pr. gang afhængig af maskinen/maskinerne der benyttes.

Der må påregnes min. 6-10 gange for det bedste resultat, men der vil være synlige forandringer efter hver eneste gang. Hver behandling skal foregå med 10 -15 dages mellemrum. Alle cellulite-behandlinger er samme pris og der skal efter køb bookes en tid her på hjemmesiden.

Ved aller første besøg i klinikken, skal der bookes en konsultation. Konsultationen er gratis ved køb af behandling, hvorefter beløbet fratrækkes. Konsultation uden behandling koster 500 kr. og kan købes i onlineshoppen.