Kropsbehandlinger

EFFEKTIVE KROPSBEHANDLINGER. FEDTFJERNING, OPSTRAMNING & CELLULITE-BEHANDLINGER

FEDTFRYSNING

Kom af med overflødige fedtdepoter på mave, baller eller lår ved hjælp af fedtfrysning. Fedtfrysning ødelægger fedtcellerne så kroppen kan skille sig af med dem.
LÆS MERE BOOK

FEDTREDUKTION

Kom af med håndtagene, bh-dellen, de lidt for store inderlår eller lign. Vi reducerer lokale fedtdepoter ved hjælp af radiofrekvens.
LÆS MERE BOOK

CELLULITE

Kom af med op til 80% af din cellulite med vores grundige og effektive behandlinger.
LÆS MERE BOOK

OPSTRAMNING

Kom af med slap hud. Vores opstramningsbehandlinger til kroppen er til: Baller, inderlår, "mormor-arm" og mave.
Vi bruger kun den nyeste teknologi i verden og skræddersyr din behandling.
LÆS MERE BOOK

TEI SYSTEM

En velkendt og populær behandlingsform, der med elektrostimulation både slanker, lindrer muskelsmerter og bekæmper cellulite

LÆS MERE BOOK

LIPOLASER

Ved hjælp af laserlipolyse kan fedtcellerne i det behandlede område på blot 10-20 minutter tømmes fuldstændig for fedtsyrer og er derfor effektiv både i fedtbehandlinger og behandlinger mod cellulite.
KØBBOOK

VIBROMASSAGE

Vibromassage er massage med et mekanisk apparat der overfører vibrationer til kroppen. Vibromassage hjælper generelt på problemer pga. dårlig cirkulation og kan hjælper med at mobilisere og fjerne veletablerede fedtdepoter og reducere forekomsten af cellulite.
LÆS MEREBOOK

INFRARØD SAUNA

Infrarød sauna er en dybdegående varmebehandling med infrarødt lys. Behandlingen virker mod stress, stive led og spændte og ømme muskler. Der opnås detox, bedre hudtilstand, smertelindring og det har en positiv effekt på hjerte- og blodkarsystem.
LÆS MERE BOOK TID

SPRAYTAN

Få en lækker sommerbrun kulør uden at udsætte din hud for de skadelige stråler fra et solarium.
LÆS MEREBOOK