Hvorfor ældes huden?

Allerede når du har rundet de 20 år starter kroppen sin naturlige ældningsproces. Hudens naturlige produktion af kollagen aftager og stopper næsten helt omkring de 40 år.

Det betyder at hudens indhold af kollagen med tiden langsomt blive mindre og huden mister sin styrke og elasticitet. Huden begynder at få fine linjer, der kan udvikle sig til dybe rynker og huden bliver slap.

Produktionen af hyaluronsyrer, som hjælper til at binde vand i huden, bliver mindre, og huden begynder at tørre ud og blive ru. Cellerne i overhuden bliver mindre aktive og den naturlige produktion af fedt, der hjælper til at forhindre vandet i huden i at fordampe, bliver mindre, hvilket medvirke til stigende problemer med tør hud.

Sollys

Jo ældre man bliver, jo mere sollys vil den have været udsat for. Sollyset indeholder UV-stråler, der skader cellerne og langsomt reducerer læderhudens evne til at reparere sig selv, og bidrager dermed sammen med rygning til hudens ældning. UV-lyser skader også de pigmentproducerende celler i huden, og mange års eksponering for sollys kan derfor medføre pigmentpletter i huden.

Antiagingcenter kan hjælpe

Der er således mange forskellige kilder til og symptomer på ældningen af kroppen. Derfor kan der også være mange forskellige ønsker til og behov for at holde sig ung og smuk. Antiagingcenter har et stort udvalg af forskellige antiaging-behandlinger. Størstedelen af behandlingerne er rettet mod ansigtet, men en del vil også kunne anvendes på andre dele af kroppen. Fælles for behandlingerne er, at formålet er at undgå gener fra kroppens ældning og hjælpe dig til at holde et naturligt ungdommeligt og friskt udseende og ikke at ændre ens udseende til et andet.

For at kunne rådgive dig vil vi altid indlede med at foretage en konsultation og kan herefter foreslå dig et forløb, der kan give dig de resultater du ønsker, uanset om behandlingerne skal anvendes præventivt til at udsætte kroppens ældning eller aktivt til at reducere gener opstået som følger af ældningen.

1 Response

  1. admin
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean non ummy hendrerit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi. Cum sociis sere natoque penati bus et magnis dis. Lorem ipsum dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit lorem. Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris.